За да регистрирате пощенски сървър е необходимо да имате вече регистриранo домeйн име, чиито МХ запис да бъде mail.dir.bg.

Ако домейна е регистриран в dir.bg и не сте променяли MX записа, то той по подразбиране е въведен и не е нужно да правите промени.

Ако домейн името не е регистрирано от dir.bg от мястото, от което управлявате домейна си е необходимо да въведете за MX запис mail.dir.bg.

*Достъп до управление на домейна трябва да сте получили по време на неговата регистрация. В случай, че сте го забравили или имате нужда от помощ се обърнете към регистранта на домейн името.
Въведи име на домейн:

например: foreverclassic.com


Няма значение от къде е закупено и регистрирано това домейн име.

Удачно е да бъде името на сайта, в който ще добавите услугата за безплатно регистриране на електронна поща от вашите посетители. Ако името на вашият сайт (domain name, URL) е foreverclassic.com, то електронните пощенски кутии, които ще се регистрират от вашият сайт ще бъдат с този домейн и избраното от потребителя потребителско име, например: klarita@foreverclassic.com

Какво e Fan Mail Server от Dir.bg?

Услуга, която ви дава възможност да предлагате електронна поща с вашето домейн име, през вашия сайт, на вашите: клиенти, приятели, фенове или просто на вашата аудитория. Така, вашите потребители ще могат да си регистрират пощенска кутия с името на вашия сайт.

Просто 'вземете' услугата и я добавете на сайта си, който би могъл да бъде вход към кореспонденцията на хиляди ваши посетители.